Home » Spoorspeeltuin

Spoorspeeltuin

spoorspeeltuin

Tussen de groene initiatieven van het Oosterspoorbaanpark mag een mooie plek voor de       kleine bewoners van onze wijk natuurlijk niet ontbreken. Een Spoorspeeltuin waar kinderen worden uitgedaagd om zelf te verzinnen hoe ze willen spelen en hun fantasie te gebruiken. Naar ons idee passen daar veel groen en natuurlijke elementen in, aangevuld met een paar mooie houten speeltoestellen.
Er is een enquête gehouden onder bewoners van de wijk. Maar liefst 72% had een voorkeur voor een groene speeltuin. Daarbij was vooral de hut van wilgentakken favoriet.

Vind je het leuk om je eigen omgeving mooi te maken? Hou je van groen? Of heb je zin om van de spoorspeeltuin een nog leukere speelplek voor je kind te maken? Help dan mee!

De spoorspeeltuin zoekt:
– mensen die mee willen draaien ik onze schoffelploeg. Je krijgt dan 4-6 x per jaar een oproepje om mee te helpen met het onderhoud van de spoorspeeltuin. Denk aan zaaien en wieden in de plantenbakken. Of het snoeien van de wilgentenen hut. Altijd onder genot van iets lekkers.
-mensen die het leuk vinden om zich bezig te houden met de communicatie of financiën van de speeltuin of het leuk vinden om na te denken hoe we de speeltuin verder kunnen ontwikkelen. Dit doe je samen met een klein en enthousiast team.

Interesse? Mail naar spoorspeeltuin@oosterspoorbaan.nl