Home » Markt om de Hoek

Markt om de Hoek


Markt om de Hoek 
is de food buurtmarkt in het Beerthuizenplantsoen, bij Park Oosterspoorbaan, die sinds 2016 een paar keer per jaar wordt georganiseerd.

Markt om de Hoek is er voor en door bewoners. Lokaler kan het niet. Enkel eerlijke, zelfgemaakte producten van bewoners en kleine, duurzame ondernemers uit de buurt. Samen met andere buurtbewoners terug naar de basis van eten, delen, leren, en alles ontdekken wat er achter maaltijd of product kan zitten. Van persoonlijk verhaal tot herkomst. Een buurtinitiatief waarin maatschappelijke, duurzame initiatieven & bewoners uit Utrecht Oost samen komen.

Markt om de hoek

Wie er al is geweest, weet het: het is de gezelligste markt van Utrecht Oost! Let op de agenda en kom! Iedereen is welkom.
Markt om de Hoek werkt graag samen met andere buurtinitiatieven. Dat hebben we onder andere gedaan met Utrechtse Aarde, Buitensporig Sportief en Eetbaar Groen.

Doel:
Het creëren van bewustzijn over lokale producten, herkomst en bereiding van voedsel, een leuke maandelijkse ontmoetingsplek voor de bewoners uit de diverse wijken rondom Park Oosterspoorbaan en Utrecht (Oost).
Mee helpen of ideeën? We zoeken buurtbewoners die zelf jam maken, bier brouwen, groente/fruit verbouwen, heerlijk kunnen koken of bakken en ga zo maar door! Vind je het leuk je kennis te verspreiden en producten te delen? Of lijkt het je leuk als vrijwilliger mee te helpen aan de organisatie van de markt? Bereik ons via info@marktomdehoek.nl.

Volg Markt om de Hoek op:  www.marktomdehoek.nl
https://www.facebook.com/MarktomdeHoek/
https://www.instagram.com/marktomdehoek