Oosterspoorbaan | Sporten in park Oosterspoorbaan
17311
post-template-default,single,single-post,postid-17311,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Sporten in park Oosterspoorbaan

14 aug Sporten in park Oosterspoorbaan

Deze zomer zijn in het park Oosterspoorbaan sporttoestellen geplaatst: drie fitnesstoestellen in het Beerthuizenplantsoen, waar (groot)ouders op kunnen bewegen terwijl de (klein)kinderen in de speeltuin spelen. En een calisthenicstoestel bij de voetbalkooi achter de Van der Hulsthof. Het bewonersinitiatief Buitensporig Sportief heeft er een paar jaar aan gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. En…. ze worden al druk gebruikt! De toestellen zijn niet alleen voor sportfanaten maar iedereen die wil bewegen kan erop terecht. Probeer het zelf maar eens.

Buitensporig Sportief draagt de toestellen op 9 september over aan de gemeente. Samen met de Markt om de Hoek zullen er workshops en demonstraties op de toestellen worden georganiseerd. Dus noteer zondagmiddag 9 september in je agenda!