Oosterspoorbaan | Overleg bij de gemeente
16898
post-template-default,single,single-post,postid-16898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Overleg bij de gemeente

19 mei Overleg bij de gemeente

Vanochtend had de projectgroep ‘Natuurspeeltuin’ een bespreking met Sophie Gunnink, Projectmanager bij Gemeente Utrecht, en Theus, de gemeenteambtenaar die alle openbare speeltuinen in Utrecht beheert. We gaan al voorzichtig richting de invulling van de locatie!

Alle leden van de projectgroep hadden hun dromen voor de natuurspeeltuin in een tekening verwerkt. Die dienden als uitgangspunt om met elkaar een ontwerp te maken.
Er is besloten om toch het Beerthuizenplantsoen weer in te vullen als speeltuin. Er komt een goede oplossing voor de rubbermat en we vinden de plek een mooie basis voor een natuurspeeltuin. Er staan prachtige bomen, er is een heuvel, er staan heggen en veel groen. Daar kunnen we dus iets moois van maken.
Op de mat komen speeltoestellen en een hinkelbaan. De invulling rondom de mat wordt ingericht als een soort parcours waar allerlei dingen te doen zijn. Kinderen kunnen hier lekker bewegen en hun fantasie gebruiken. Er komt ook veel groen. Zodra we weer een stap verder zijn laten we weer van ons horen.

Wil je meedenken? Mail naar natuurspeeltuin@oosterspoorbaan.nl

 

overleg1