• Markt om de Hoek

  Markt om de Hoek is een nieuwe zondagse food buurtmarkt in Park Oosterspoorbaan, voor en door bewoners. Lokaler kan het niet. Enkel eerlijke, zelfgemaakte producten van bewoners en kleine, duurzame ondernemers uit de buurt. Samen met andere buurtbewoners terug naar de basis van eten, delen, leren, en alles ontdekken wat er achter maaltijd of product kan zitten. Van persoonlijk verhaal tot herkomst. Een buurt initiatief waarin maatschappelijk, duurzame initiatieven & bewoners uit Utrecht Oost samen komen.

  Op zondag 11 september 2016 vond de eerste markt plaats. Wegens groot succes zal de markt in 2017 vier keer plaats vinden, namelijk op zondag 14 mei, 11 juni, 10 september en 8 oktober.  Bekijk www.marktomdehoek.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

  Markt om de Hoek werkt samen met Utrechtse Aarde & Eetbaar Groen om een kringloop te vormen: van compost naar vruchtbare aarde, naar eetbaar groen, naar producten voor de markt, tot keukenafval om compost te maken.

  [social_icons type=”circle_social” icon=”fa-facebook” use_custom_size=”no” size=”fa-2x” link=”https://www.facebook.com/streekmarkt.omdehoek” target=”_self”][social_icons type=”circle_social” icon=”fa-instagram” use_custom_size=”no” size=”fa-2x” link=”https://www.instagram.com/markt.om.de.hoek/” target=”_self”]
  [image_slider_no_space height=”250″ navigation_style=”light” images=”16950,16951,16952″]

  Doel: het creëren van bewustzijn over lokale producten, herkomst en bereiding van voedsel, een leuke maandelijkse ontmoetingsplek voor de bewoners uit de diverse wijken rondom Park Oosterspoorbaan en Utrecht (Oost).

  Mee helpen of ideeen? We zoeken buurtbewoners die zelf jam maken, bier brouwen, groente/fruit verbouwen, heerlijk kunnen koken en ga zo maar door! Vind je het leuk je kennis te verspreiden en producten te delen? Of lijkt het je leuk als vrijwilliger mee te helpen aan de organisatie van de markt? Bereik ons via marktomdehoek@oosterspoorbaan.nl.

  AGENDA
  14 mei 2017 – Voorjaarseditie Markt om de Hoek
  11 juni 2017 – GroenMoetjeDoen! Markt om de Hoek
  10 september 2017 – ‘Heel Oost bakt’ Markt om de Hoek
  8 oktober 2017 – ‘Buurt- & Bierbrouwsels’ Markt om de Hoek

  [masonry_blog order_by=”title” order=”ASC” number_of_posts=”3″ category=”Blog Markt Om De Hoek” text_length=”200″]