Oosterspoorbaan | Markt Om De Hoek op zondag 11 september
16985
post-template-default,single,single-post,postid-16985,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Markt Om De Hoek op zondag 11 september

05 aug Markt Om De Hoek op zondag 11 september

Ja, het is zover! Op zondag 11 september van 13:00u – 20:00u is de eerste Markt Om De Hoek gepland langs de Oosterspoorbaan aan het Beerthuizenplantsoen. De nieuwe buurt foodmarkt in Utrecht Oost, gewoon om de hoek, voor en door bewoners. Ontdek echte lokale, zelfgemaakte producten van mensen en duurzame, kleine ondernemers uit de buurt: verse oogst, zelfgemaakte jam, zelfgebrouwen bier of een heerlijke maaltijd.

Samen met anderen uit de buurt terug naar de basis van eten, delen en proeven. Duik in het verhaal achter een product. Van persoonlijk verhaal tot herkomst, puur en integer. Iedereen is welkom! Kom jij ook? 🙂 Hier lees je meer.

Wil je mee doen of meehelpen? Mail dan naar marktomdehoek@oosterspoorbaan.nl. Alle hulp is welkom 🙂

Markt Om De Hoek werkt samen met twee andere Oosterspoorbaaninitiatieven, Utrechtse Aarde & Eetbaar Groen, om een eigen kringloop te vormen: van compost naar vruchtbare aarde, naar verse oogst, tot producten voor de markt, naar keukenafval om opnieuw compost van te maken. Producten worden zo verkocht op de plek waar ze groeien!