Oosterspoorbaan | Calisthenics in Park Oosterspoorbaan
17355
post-template-default,single,single-post,postid-17355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Calisthenics in Park Oosterspoorbaan

13 sep Calisthenics in Park Oosterspoorbaan

foto: By-Pauluz

Na de openingĀ  van de sporttoestellen op zondag 9 september in Park Oosterspoorbaan werd er een demonstratie gegeven door het demonstratieteam Calisthenics uit Zeist met de leden van Buitensporig Sportief (in de blauwe t-shirts)

De drie fitnesstoestellen en het grote calisthenicstoestel zijn geplaatst dankzij drie geweldige sponsoren: de Stichting Utrecht Oost, de Rabobank Utrecht en de gemeente Utrecht. We hebben hen feestelijk in het zonnetje gezet tijdens een stralende Markt om de Hoek op 9-9-2018.

Met een speech op een trampoline en een symbolische sprong over een springtouw heeft wethouder Lot van Hooijdonk namens de gemeente de sporttoestellen overgenomen van de buurt. De gemeente is nu eigenaar en zorgt voor het onderhoud.

De sporttoestellen worden nu al veel gebruikt door buurtgenoten. Het zijn sportieve ontmoetingsplekken geworden. En dat was precies onze bedoeling!