Contact:
Socials
Oosterspoorbaan | Werk aan de spoorbaan 24 augustus ipv 17 augustus
17524
post-template-default,single,single-post,postid-17524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Werk aan de spoorbaan 24 augustus ipv 17 augustus

03 aug Werk aan de spoorbaan 24 augustus ipv 17 augustus

Door de weersomstandigheden is de werkdag van zaterdag 17 augustus van 9.30 uur tot 13 uur verschoven naar 24 augustus. Dan kun je weer lekkermet je handen werken. Op een aantal stukken langs de spoorbaan (vooral bij de Abstederdijk) bloeit het dit jaar uitbundig en het is er een paradijs voor bijen en vlinders en voorbijgangers. 
Het stuk binnen het hek aan de Neptunusstraat is nu toe aan een grote beurt. Maaien, de struiken vrijmaken van ruigte en schoonmaken. Er komt hulp van Landschapsbeheer Vleuten de Meern, die voor de nodige materialen, koffie en een paar helpende handen zal zorgen. Als er genoeg mensen meehelpen kunnen we ook nog een ander stuk onder handen nemen. Wil je meedoen met deze onderhoudsochtend? Laat het dan weten door een mail te sturen naar 3swillems@gmail.com, Of kom gewoon langs. Hopelijk tot 17 augustus!